مراحل و نحوه اخذ کد اقتصادی

وقتی شرکتی تجاری ثبت می گردد، مالکین آن می توانند در امر تجارت و بازرگانی در داخل و خارج از کشور فعالیت کنند.
این شرکتها بسته به نوع کارکردشان طبقه بندی و ثبت می شوند. موارد مختلفی بعد ثبت شرکتها وجود دارد که باید انجام گیرد.
یکی از این موارد، اخذ کد اقتصادی است. اکنون، مراحل، نحوه دریافت و جرایم مربوط به عدم اخذ این کارت مطرح می گردد.

در این مقاله به تعریف ، مراحل و نحوه اخذ کد اقتصادی میپردازیم و در مورد جزئیات آن صحبت میکنیم.

اخذ کد اقتصادی، تعریف و کاربرد آن

این شماره که به کد اقتصادی معروف شده است، توسط ادارات دارایی و امور مالیاتی هر استان، جهت اشخاص حقیقی و حقوقی و با طی شدن مراحل قانونی لازم به آنها داده می شود.
با توجه به اینکه همه شرکتها بعد از ثبت شرکت، نیاز به اخذ کد اقتصادی دارند؛ لذا داشتن این شماره اقتصادی، برای شرکتها ضروری است.

تنها با داشتن این کد است که شرکتها می توانند در زمینه فعالیتهای مختلف تولیدی، بازرگانی و خدماتی فعالیت نمایند.
همچنین با همین کد اقتصادی است که عملکرد شرکتها در انواع قراردادها ثبت و ضبط می گردد.

مراحل و نحوه اخذ کد اقتصادی

بنابر این اشخاص حقیقی و حقوقی که اقدام به ثبت شرکت و سپس دریافت کارت بازرگانی کرده اند به مدت 60 روز فرصت دارند تا جهت دریافت کد اقتصادی خود در سازمان امور مالیاتی، تشکیل پرونده دهند.
در غیر این صورت، آنها مجاز به عقد هیچگونه قرارداد کاری و یا پر نمودن اظهارنامه مالیاتی نیستند و در صورت انجام آن مرتکب جرم شده اند.
لازم به ذکر است که بعد از مصوبه دولت در سال 99 و به منظور جلوگیری از بروکراسی زائد اداری؛ کد اقتصادی با شناسه 12 رقمی که از سوی سازمان امور مالیاتی صادر می گشت، تبدیل به شناسه ملی شرکتها شد.

به عبارتی دیگر؛ شناسه ملی هر شرکتی می تواند کد اقتصادی همان شرکت باشد که بعد از طی مراحل اداری آن صادر خواهد شد.
بنابر این اشخاص حقیقی و حقوقی که خواهان اخذ کد اقتصادی هستند، بطور مشخص باید دارای پروانه کسب و معرفی مکان فعالیت اقتصادی خود نیز باشند.
در واقع اشخاص حقیقی و حقوقی هم برای دریافت کارت بازرگانی و هم انجام فعالیت تجاری خود، قطعا نیاز به اخذ کد اقتصادی دارند و سهل انگاری از دریافت و اخذ آن حتی جرم نیز محسوب می گردد.

اخذ کد اقتصادی، مانعی برای فرار مالیاتی

در واقع اجبار دولت برای دریافت کد اقتصادی از سوی تولید کنندگان و بازرگانان کالا و خدمات، صرفا راهی برای اخذ مطمئن مالیات بر تجارت، اشخاص حقیقی و حقوقی است که به نوعی مانع فرار مالیاتی آنان می شود.
همچنین دولت با این شناسه دوازده رقمی می تواند علاوه بر احراز هویت دارندگان کارت در ادارات مالیاتی، مانع رقابتهای ناسالم اقتصادی در بین شرکتهای تجاری و بازرگانی نیز بشود.
از سوی دیگر معافیت مالیاتی شامل شرکتهایی که فاقد کد اقتصادی هستند، نمی شود.

جرایم مالیاتی ناشی از عدم اخذ کد اقتصادی

اشخاص حقوقی و حقیقی که جهت اخذ کد اقتصادی اقدام نکنند، عواقبی چون پرداخت دو برابر سود حاصل از تجارت خود، به عنوان جریمه مالیاتی در مرحله اول دارند.
در صورت استنکاف مجدد از دریافت این کد؛ تعطیلی و پلمپ سه ماهه محل فعالیت تجاری آنها لحاظ می شود. اما چنانچه برای بار سوم در اخذ این کد سهل انگاری نمودند، مدیران شرکت، خصوصا مدیران عامل آنها، باید حبس از سه تا شش ماه را تحمل کنند.

مراحل و مدارک مربوط به دریافت کد اقتصادی

بعد از دو ماه که از ثبت شرکت و همچنین دریافت کارت بازرگانی متقاضیان شرکت گذشت، آنها حتما می بایستی نسبت به اخذ کد اقتصادی خود از اداره امور مالیاتی، اقدام نمایند. برای انجام این مهم؛ ارائه مدارک زیر در فرآیند دریافت کد اقتصادی ضروری است.

  1. تکمیل دفترچه مربوطه اداره دارایی
  2. ارائه دو نسخه آگهی تاسیس شرکت. چنانچه تغییراتی در شرکت ایجاد شده دو نسخه آگهی آن نیز لازم است.
  3. ارائه رونوشت شناسنامه تمامی اعضاء هیات مدیره
  4. ارائه یک نسخه از اساسنامه شرکت
  5. در صورتی که شرکت غیر سهامی باشد؛ رونوشت شرکتنامه، اظهارنامه و تقاضانامه
  6. چنانچه مجوز تاسیس یا پروانه بهره برداری موجود است؛ رونوشت یکی از آنها باید ارائه گردد
  7. ارائه رونوشت سند مالکیت یا اجاره نامه مکان قانونی قید شده در آگهی تاسیس که در آن فعالیت اقتصادی انجام می دهند.
  8. رونوشت از آگهی روزنامه رسمی به همراه تغییرات شرکت
  9. ارائه نامه ای مبنی بر شروع فعالیت شرکت به همراه رونوشت آن و سپس ثبت آن در دبیرخانه اداره امور مالیاتی. چنانچه اشخاص حقیقی یا حقوقی، فعالیت اقتصادی خود را هنوز شروع نکرده اند، نامه آن نیز به ترتیبی که گفته شد باید ارائه شود.
  10. حق تمبر مالیاتی اداره دارایی نیز باید پرداخت گردد

برای اخذ کد اقتصادی، با ثبت نیک همراه باشید

امیدواریم تا به اینجا توانسته باشیم مسائل و موارد مربوط به اخذ کد اقتصادی را به خوبی برای شما ارائه داده باشیم.
اکنون مفتخریم اعلام کنیم که شرکت ثبت نیک به همراه مشاوران و کارشناسان خبره خود؛ آماده است تا در تمامی مراحل مربوط به اخذ کد اقتصادی، در کوتاه ترین زمان ممکن، شما را در انجام این کار یاری کند.

ثبت نیک

توصیه ما به شما این است که در این مرحله از کار، با ما مشورت کنید؛ تا کارشناسان زبده ما در سریع ترین زمان، کوتاه ترین راه مربوط به اخذ کد اقتصادی را به آسانی برای شما به انجام برسانند.

راهنمای ثبت نام در سامانه ثنا

در این مقاله قصد داریم در مورد ثبت نام در سامانه ثنا ، آشنایی با این سامانه ، هدف از روی کار آمدن این سامانه و موارد مربوط به آن به طور کامل توضیح دهیم .
لازمه اجرای حکم ، رسیدن ابلاغیه ( پیام ، نامه ) به شخص مربوطه یا وکیل وی می باشد به همین دلیل است که در قانون آیین دادرسی مدنی گفته شده است حکم یا باید به صورت حضوری و یا به شکل رونوشت گواهی باشد .

به عبارتی دیگر حکم فقط زمانی اجرا خواهد که فرد در روند پرونده حضور داشته باشد و از این فرآیند آگاه باشد .
ثنا یکی از مهم ترین سامانه ها در رابطه با دریافت ابلاغیه های الکترونیک می باشد که کاربرد های متعددی دارد که لازمه بهره مندی از آن ها ، ثبت نام در سامانه ثنا است .

ثبت نام در سامانه ثنا

پس از ثبت نام ، به هر یک از متقاضیان کارتابل هایی اختصاص داده می شود که با ورود به آن می توانند ابلاغیه های دریافتی را مشاهده کنند .
همچنین از طریق پیامک نیز به متقاضی اعلام می شود که ابلاغیه ای ارسال شده است .

هدف از سامانه ثنا

همانطور که ذکر شد سامانه ثنا کاربرد های متعددی دارد که از جمله برخی از آن ها ارائه دادخواست ، رویت ابلاغیه در سامانه ثنا ، ارائه اظهارنامه ، ثبت شکایت ، احترام به حریم خصوصی اشخاص و … می باشد .

اما می توان گفت مهم ترین فایده این سامانه در دریافت ابلاغ ها به متقاضیان است چنانچه پیش از روی کار آمدن این سامانه ، ابلاغیه ها باید به صورت فیزیکی به دست شخص می رسید و برای دسترسی به افراد محدودیت هایی ایجاد می نمود چنانچه با حضور نداشتن فرد در اقامتگاه این روند تا سه بار باید تکرار می شد .

دریافت ابلاغیه های الکترونیک از طریق این سامانه در همه جا به راحتی در دسترس است و تاثیر به سزایی در تسریع و نظم دهی به این فرآیند دارد .

سامانه ثنا

مراحل ثبت نام در سامانه ثنا

ثبت نام در سامانه ثنا بسیار ساده است چنانچه در سه گام به صورت مفصل به آن می پردازیم .

1 . مراجعه به سامانه

سامانه ثنا که توسط قوه قضاییه روی کار آمد ، و ورود به سامانه ثنا فقط به نشانی https://sana.adliran.ir/Sana می باشد و هیچ سامانه رسمی دیگری برای دریافت این ابلاغیه ها وجود ندارد .

2 . تکمیل اطلاعات درخواستی سامانه

ثبت نام از طریق سامانه درحال حاضر فقط برای  اشخاص حقیقی امکان پذیر است و اطلاعات هویتی ، نشانی اقامتگاه شخصیت ، شماره تماس و سایر اطلاعات درخواستی باید در سامانه تکمیل گردد که در انتها به هر شخص کد رهگیری اختصاص داده می شود .

اشخاص حقوقی جهت ثبت نام میبایست با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
لیست آدرس و اطلاعات تماس این دفاتر در قسمت “ثبت نام شخص حقوقی” موجود میباشد.

ثبت نام در ثنا

3 . مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و فعال سازی کارتابل

برای استفاده از این سامانه باید کارتابل هر شخص فعال گردد و فعالسازی فقط با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی با در دست داشتن شناسنامه ، کارت ملی و کدرهگیری ( که پس از ثبت نام اولیه دریافت کردید ) امکان پذیر است .

سامانه ثبت شرکت نیک

ثبت شرکت نیک با هدف جلب رضایت متقاضیان امور ثبتی ، کلیه این خدمات از جمله ثبت شرکت ، ثبت تغییرات شرکت ها ، امور حسابداری و مالیاتی شرکت ها و … را در کوتاه ترین زمان ممکن و چهل درصد زیر قیمت بازار صورت می دهد و با افتخار به عنوان اولین موسسه ثبتی در ایران پذیرای مدیران شرکت های کوچک و بزرگ است .

سامانه ثبت شرکت نیک

جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان و انجام کلیه امور مذکور می توانید از طریق شماره 02188888822 با کارشناسان ما در تماس باشید و همچنین تمامی مقالات آموزشی ثبت شرکت را نیز در سامانه اینترنتی ثبت نیک به نشانی https://nikregister.com مطالعه نمایید .

 

آشنایی با مزایا و ویژگی های ثبت برند در کانادا

ثبت برند در کانادا به وسیله افراد حقیقی ( اشخاص ) و حقوقی ( شرکت ها ) صورت می پذیرد که اگر شرکت از نوع سهامی باشد به دو صورت فدرال و یا استانی قادر به ثبت برند تجاری در کانادا خواهید بود .
اگر بخواهیم برندی که خدمات و محصولات یک شرکت را معرفی می کند و اهمیت زیادی در کسب و کارهای تجاری دارد در کشور کانادا به ثبت برسانیم باید قوانینی را رعایت کنیم که در این مقاله به بررسی اطلاعاتی در رابطه با ویژگی های ثبت برند در کانادا و مزایایی که خواهد داشت ، می پردازیم تا آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهید .

ثبت برند در کانادا

اگر شرکتی سهامی بخواهد در کانادا برند خود را به ثبت برساند ، در نوع استانی باید با توجه به قوانینی که آن شهر یا استان دارد ثبت برند خود را انجام دهد که در حالت فدرال نیز باید بر اساس قوانین کشور کانادا به ثبت برند اقدام کند .
برند باید به گونه ای باشد که سبب گمراه شدن مخاطب نشود و آنها دچار اشتباه نشوند و همچنین نیاز به برندی خاص دارید که سبب تمایزش از برند های دیگر شود و این برند باید با توجه به قوانینی که در کشور کانادا وجود دارد تعیین شود و نظم عمومی را به هم نزند .

ثبت برند در کانادا 

مزایا و امتیازات ثبت برند در کانادا

با ثبت برند در کانادا به حمایتی قانونی دست پیدا می کنید تا از برند خود محافظت کنید ، در واقع برای حفاظت از برند خود در برابر دیگر برند هایی که در کانادا به ثبت رسیده اند حق انحصاری خواهید داشت .
نهاد های خارجی و شهروندان با داشتن برندی تجاری در کشور کانادا این اجازه را خواهند داشت که به ثبت دامنه های خود بپردازند و مهم نیست که در این کشور اقامت و دفتر دارند یا خیر .

کانادا در پروتکل مادرید عضو می باشد و از این رو علامت و برند تجاری را در رابطه با ثبت بین المللی می توانید تمدید نمایید که ثبت برند سود بیشتری برایتان خواهد داشت و از مزایای آن بهره مند خواهید شد .

خصوصیات برند ثبت شده در کانادا 

خصوصیات برند ثبت شده در کانادا

اگر بیشتر از ۳ سال از زمانی که برند خود را در کانادا به ثبت رسانده اید گذشته باشد  شخص ثالث می تواند تقاضا کند که آن را به دلیل عدم استفاده لغو کنند که گاهی ممکن است این عدم استفاده توجیه شود و لغو صورت نگیرد و گاهی یک برند حقوقی را دریافت می کند که برند دیگر آن حقوق را نخواهد داشت .
اینکه برند ثبت شده از چه حقوقی برخوردار شود از طریق اداره ثبت بررسی می شود .

برای اینکه برند خود را در کشور کانادا ثبت کنید در ابتدا از طریق حضوری و یا آنلاین برای ثبت کردن برند داخلی می توانید اقدام کنید و وقتی برند تان در کانادا به ثبت رسید تا مدت ده سال اعتبار خواهد داشت .
بعد از اینکه این مدت به پایان رسید صاحب برند تقاضای تمدید می تواند داشته باشد که در این حالت برای ده سال دیگر نیز اعتبار داده می شود که در صورت انقضای برند تجاری برای تمدید آن تا ۶ ماه پس از تاریخ منقضی شدن می توان اقدام کرد و جریمه پرداخت نمود .

مراحل ثبت برند در کانادا

مراحل ثبت برند در کانادا

اولین مرحله این است که ثبت برند داخلی را انجام دهید که برای این منظور به شیوه حضوری یا آنلاین می توانید اقدام کنید که بعد از اینکه درخواست خود را برای ثبت برند به اداره مربوطه فرستادید باید توسط اداره مالکیت صنعتی استعلام بگیرید تا مطمئن شوید که تکراری نیست .
همچنین از این نظر که این برند با قوانین کانادا مطابقت دارد باید بررسی شود و سپس مهلتی داده می شود تا شخص ثالث به تقاضای برند اعتراض کند .

در صورتی که هیچ مخالفتی با ثبت برند وجود نداشته باشد این اقدام صورت می گیرد و برای اینکه اظهارنامه را ثبت و تکمیل کنید باید هزینه ای پرداخت نمایید ، سپس گواهی ثبت برند برایتان صادر می شود .

سامانه ثبت شرکت نیک

مشاوره ثبت برند در کانادا

شما میتوانید جهت اطلاع بیشتر در مورد ثبت برند در کانادا و همچنین مشاوره در زمینه های ثبت شرکت ، ثبت برند تجاری ، ثبت تغییرات شرکت و یا دیگر امور ثبتی ، با شماره 02188888822 تماس حاصل فرمایید .
همچنین برای دیدن کلیپ های آموزشی میتوانید ما را در اینستاگرام ثبت نیک دنبال نمایید .

مراحل ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی چگونه است؟

ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی یکی از دغدغه های فعالان در حوزه تولید تجهیزات و ابزارات دندانپزشکی می باشد .
لوازم دندان پزشکی یکی از ملزومات اصلی در حرفه دندان پزشکی محسوب می شود و از سوی دیگر تولید این لوازم نیاز به دانش بالایی دارد و شرکت های دانش بنیان بسیاری در این زمینه فعالیت دارند که بسیاری از شرکت های تقلبی نیز سعی در تولید این تجهیزات با کیفیت و قیمت پایین تر دارند اما زمانی که از نام و برند تجاری یک شرکت قوی دانش بنیان استفاده می کنند و تجهیزات خود را با قیمت پایین تر به فروش می رسانند موجب عدم اعتماد مشتری می شوند .

چنانچه پیش از هر چیز باید به صورت قانونی اقدام به ثبت برند تجاری مورد نظر کرده تا بتوانید از آن طریق به تبلیغ و معرفی برند به مشتریان بپردازید و از به اشتباه افتادن مشتریان از این طریق جلو گیری کنید .

ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی

بهداشت ، حفظ دندان ها و ترمیم دندان های آسیب دیده روز به روز در بین جوامع مختلف جایگاه ویژه ای پیدا می کند و از این رو نیاز به تجهیزات دندانپزشکی نسبت به گذشته بیشتر احساس می شود.
از سوی دیگر از آن جایی که افراد زیادی با این ابزارات معاینه و درمان می شوند نیاز به استریلیزاسیون بسیار مهم و ضروری است ، چنانچه ابزارات مورد استفاده در دندان پزشکی بسیار متنوع هستند و برخی از آنها نیز به طور دائم بروز رسانی می شوند و اشکال و فرم های بهتری وارد بازار می شوند به نحوی که ایرادات ابزار قبلی را پوشش می دهند .

از سوی دیگر علم دندانپزشکی هر روز در حال پیشرفت است اگر در گذشته وظیفه دندان پزشک صرفا کشیدن دندان بود اکنون دندانپزشک وظایف بسیار گسترده ای اعم از حفظ دندان آسیب دیده ، کاشت دندان ، ساخت دندان مصنوعی و … را دارد .
ورود به حرفه تولید و ساخت تجهیزات دندانپزشکی رشته بسیار پر سودی است که پس از ورود به این عرصه در مرحله اول باید شرکت خود را به ثبت برسانید سپس برای محبوبیت در بازار باید برند خود را معرفی و ثبت کنید .

ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی

مزایای ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی

یکی از ارکان اصلی برای حضور فعال در بازار ثبت برند تجهیزات دندان پزشکی می باشد که دارای مزایای بیشماری است که برخی از مزایای ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی عبارتند از :

  1. زمانی که شما برند محصولات خود را به ثبت میرسانند در واقع مالکیت خود برای آن تجهیزات را ثبت کردید .
  2. با ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی خود یک مسیر و جاده قانونی برای محصول مربوطه ایجاد می کنید .
  3. با ثبت برند در صورتی که فردی از فرم ، شکل و یا هر مورد انحصاری در مورد کالای برندتان را بدون اجازه کپی کند شما می توانید از او شکایت کنید .
  4. در صورت مشاهده مواردی که بر ضد مصرف کننده باشد می توانید شکایت کنید .
  5. سند برند ایجاد شده را می توانید در قبال دریافت مبلغی به فرد دیگری انتقال دهید .
  6. در میان مشتریان به طور کامل شناخته می شوید و بسیاری از مشتریان خود را از میان افرادی پیدا میکنید که قبلا از شما خرید کرده و برند شما را می شناسند .
  7. هیچ فردی نمی تواند از محصولات شما کپی کند که در این صورت پیگرد قانونی دارد .

ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی

مدارک لازم برای برند سازی

اگر مالک برند شخص حقیقی باشد مدارک فرد حقیقی و اگر برند مربوط به یک شرکت حقوقی باشد مدارک مدیر عامل شرکت باید ارائه شود .

  • شناسنامه ، کارت ملی به همراه کپی از تمام مدارک
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • نمونه محصول برند باید در قالب یک برگه نشان داده شود
  • تصویر مجوز کسب و کار

مدارک بالا فقط مربوط به اشخاص حقیقی بود برخی از مدارک اشخاص حقوقی عبارتند از :

  • تصویر مدارک کامل شرکت اعم از اساسنامه ، شرکتنامه و …
  • تصویر روزنامه رسمی
  • مدارک مربوط به تغییرات شرکت

مراحل ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی

مراحل ثبت برند چگونه است

برای ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی باید در ابتدا به سامانه مالکیت معنوی مراجعه نمایید و سپس نسبت به ارائه درخواست ، تکمیل اطلاعات و موارد مربوطه اقدام نمایید و پس از آن مراحل زیر را طی کنید که عبارتند از :

  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز
  • پر کردن فرم مشخصات مالک برند
  • پرداخت هزینه
  • کد پیگیری ارسال شده را نزد خود نگه دارید

اگر تمام مراحل با موفقیت طی شود و مشکلی نباشد پس از امضای نسخه اصلی باید یک کپی برابر اصل تهیه کرده و برای مرجع قضایی ارسال شود .

 

سامانه ثبت شرکت نیک

مشاوره ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی

شما میتوانید جهت اطلاع بیشتر در مورد ثبت برند تجهیزات دندانپزشکی و همچنین مشاوره در زمینه های ثبت شرکت ، ثبت برند تجاری ، ثبت تغییرات شرکت و یا دیگر امور ثبتی ، با شماره 02188888822 تماس حاصل فرمایید.
همچنین برای دیدن کلیپ های آموزشی میتوانید ما را در اینستاگرام ثبت نیک دنبال نمایید.

راهنمای اخذ جواز تاسیس

قبل از اینکه بتوان کسب و کاری را راه اندازی کرد ابتدا باید اقدام به اخذ جواز تاسیس کرد.
جواز تاسیس در ایران یکی از مهم ترین مجوزهایی است که کسب و کارهای تولیدی برای شروع کار خود باید آن را داشته باشند، این مجوز که به افراد حقیقی (شخصی) یا حقوقی (شرکتی) داده می شود به فرد اجازه شروع کسب کار تولیدی_اقتصادی به شکل قانونی را می دهد.