خیابان ملاصدرا، پلاک 76، ساختمان ثبت ونک

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ثبت نیک

طراحی داخلی (Interior Design) که به عنوان یک حرفه، یک هنر و یک صنعت در دنیا شناخته شده، بهینه­سازی فضاهای داخلی ساختمان­ها به منظور انجام فعالیت­های روزمره یعنی زندگی و کار است. طراحی داخلی مجموعه ای از کارهای مختلف است که علاوه بر اینکه با فضا هماهنگ است، مرتبط باتبدیل آن به تنظیمات مؤثربرای طیف وسیعی از فعالیتهای انسانی است. هدف طراحی داخلی عبارت است از بهبود كارکرد فیزیکی و روانی فضاهای داخلی ساختمان‎ها، جهت تسهیل انجام فعالیتهای روزمره زندگی در آنها. بدین‎ترتیب، فضا اصلی‎ترین عنصر طراحی داخلی به شمار می‎رود و حتی می‎توان از طراحی داخلی به فضاسازی داخلی نیز تعبیر نمود. طراحی داخلی در حقیقت با عنصر فضا آغاز می‎شود و در نهایت بایستی به ارتقای کیفیت فضا بیا‎نجامد.
• مسئولیت و وظایف یک شرکت معماری داخلی چیست؟
مباحث مرتبط با معماری داخلی مباحثی چون روانشناسی رفتار، ساختارها و مواد و مصالح ساختمانی، ارگونومی، طراحی مبلمان و طراحی سه بعدی رایانه ای و شناخت و عملکرد صنعت ساختمان سازی را شامل می شود.
به طور کلی معماری داخلی فضای داخلی را به شیوه کاملاَ فیزیکی ازطریق کف، سقف، دیوار، رنگ، نوروبافت سازماندهی می کند. این مرحله از سازماندهی فضا گام اول به شمار می آید و گام های بعدی به ترتیب با “طراحی داخلی” و “دکوراسیون” داخلی برداشته می شود ویا می تواند تکمیل شود.
مسئولیت طراحان داخلی شامل وظایف متنوعی است از جمله سازماندهی فضا با توجه به عملکرد آن، حصول اطمینان از مطابق بودن طرح ها با طراحی ساختمان و مسائل ایمنی و حتی طراحی آکوستیک و انتقال صدا . یک طراح داخلی همچنین مسئول انتخاب و نظارت بر چیدمان لوازم و مبلمان، رنگ، نور و سایر موارد مرتبط نیز هست.

شرکت طراحی داخلی را می توان در قالب شرکت سهامی خاص و یا بامسئولیت محدود به ثبت رساند. در رابطه با ثبت شرکت طراحی داخلی توجه به نکات ذیل ضروری است :
_ درصورتی که شرکت تولید کننده باشد می بایست از وزارت صنعت، معدن و تجارت و در صورتی که شرکت طراحی و معماری باشد باید از اتحادیه یا انجمن صنفی مرتبط، مجوزهای لازم را اخذ نمایید.
_ چنانچه، در اسم شرکت از کلمه “مهندسی” استفاده گردد، در این صورت می بایست یکی از اعضای شرکت مدرک مهندسی مرتبط با موضوع شرکت داشته باشد.
_ نام دکوراسیون نباید جزء اسامی مضاف به عناوین شرکت اضافه شود. برای این منظور، می توان از واژگانی نظیر طراحی داخلی، معماری داخلی و … استفاده نمود.

  • شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت سهامی خاص به قرار ذیل است :

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص :
1- حداقل 3 نفر عضو اصلی در شرکت که به سن قانونی رسیده باشند. (18 سال تمام)
2- اعضا هیئت مدیره باید حداقل از 2 نفر تشکیل گردد و اعضا و هیئت مدیره باید حداقل دارنده یک سهم باشند و اعضا و هیئت مدیره نباید دارای سوءپیشینه کیفری باشند.
3- حداقل سرمایه شرکت باید صد هزار (100.000) تومان باشد. طرفین باید 35 % مبلغ تعهد شده را در حساب بانکی افتتاح شده واریز نمایند.
مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص :
1. اظهارنامه شرکت ( فرم چاپی )               2 برگ
2. اساسنامه شرکت                                 2 جلد
3. صورتجلسه مجمع عمومی موسسین          2 نسخه
4. صورتجلسه هیات مدیره با امضای مدیران منتخب   2 نسخه
5. فتوکپی شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین
6. ارائه گواهی پرداخت حداقل 35 % سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تاسیس در آن جا افتتاح شده است.
7. ارائه مجوز در صورت نیاز ( بنا به اعلام اداره ثبت شرکت ها )
8. ارائه تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری ( اگر آورده شرکت غیر نقدی منقول و یا غیرمنقول باشد) .
9. ارائه اصل سند مالکیت ( اگر اموال جزء سرمایه شرکت باشد ).
شرایط ثبت شرکت بامسئولیت محدود :
1- وجود حداقل 2 نفر عضو
2- حداقل سرمایه 10.0000 ریال
3- تعهد با پرداخت کل سرمایه
مدارک لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود :
1. تقاضانامه ثبت شرکت ( فرم چاپی ) 2 برگ
2. شرکت نامه رسمی ( فرم چاپی )    2 برگ
3. اساسنامه شرکت
4. صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیات مدیره  2 نسخه
5. فتوکپی شناسنامه کلیه شرکا و مدیران ( اگر مدیر خارج از سهامداران انتخاب شود)
6. اخذ و ارائه مجوز مربوطه ( در صورت نیاز )
سوالات خود را از ما بپرسید.
مشاورین ثبت نیک ، از نخستین گام های ثبت شرکت همراه و مشاور شما خواهند بود.