خیابان ملاصدرا، پلاک 76، ساختمان ثبت ونک

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ثبت نیک

آدرس هر شرکت محلی است که از نظر قانون به عنوان نشانی اصلی و معتبر جهت هرگونه ارسال در نظر گرفته و اعلام می شود. پس از ثبت شرکت می توان نسبت به تغییر آدرس اقدام نمود.اما این تغییرات مستلزم رعایت تشریفات قانونی است. اعمال تغییر آدرس در تمامی شرکت ها در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است. البته این نکته نیز قابل ذکر است که اختیار تغییر محل شرکت در تبصره ی بند 3 اکثر اساسنامه ها ی شرکت های سهامی خاص و شرکت های با مسئولیت محدود به هیت مدیره نیز واگذار شده است. به موجب این تبصره، هیئت مدیره می تواند به هر کجا که صلاح و مصلحت است آدرس شرکت را تغییر دهد و شعباتی برای شرکت تاسیس نماید.

  • مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییر آدرس :

_صورتجلسه ی تغییر آدرس تنظیم شده که به امضای سهامداران و یا اعضای هیات مدیره (با توجه به تصمیم گرفته شده) رسیده باشد.
_ کپی شناسنامه و کارت ملی همه اعضای شرکت ( چنانچه شرکت هیات نظار داشته باشد، کپی مدارک کلیه اعضای هیات نظار )
_کلیه ی مدارک ثبتی شرکت
_کلیه ی مدارک تغییرات شرکت (در صورت وجود تغییرات)

  • مراحل تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود به شرح ذیل خواهد بود:

الف- تشکیل جلسه مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه که به امضای هیات رئیسه رسیده باشد.
ب- رعایت تشریفات دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه شرکت.
ج- در صورتی که تعداد شرکا بیش از 12 نفر باشد، مطابق با ماده 109 قانون تجارت، هیأت نظار انتخاب شده و اسامی اعضای هیأت نظارت در صورتجلسه تنظیمی درج می گردد و آنها باید صورتجلسه را امضا کنند. این صورتجلسه باید حداکثر یکماه بعد از تاریخی که مجمع تشکیل شده به وسیله اعضای شرکت یا وکیل رسمی آن به اداره ثبت شرکتها تحویل داده شود و ثبت گردد.
د- قابل ذکر است هر گاه اختیار تغییر محل شرکت در اساسنامه به هیات مدیره شرکت تفویض شده باشد،هیات مدیره با تنظیم صورت جلسه نسبت به ثبت تغییر محل شرکت اقدام می کند.چنانچه تغییر محل شرکت از یک شهرستان به شهرستان دیگر باشد، باید پرونده شرکت به شهرستان مربوطه با درخواست هیات مدیره با تصویب و تنظیم صورت جلسه ارسال شود.

  • نمونه صورتجلسه تغییر محل در شرکت های با مسئولیت محدود ( تضامنی – نسبی )

نام شرکت …………………… شماره ثبت ………………. سرمایه ثبت شده ……………….. ریال در تاریخ ……………….. ساعت …………… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء                                      میزان سهم الشرکه
1. خانم / آقای ………………. دارای …………… ریال سهم الشرکه
2. خانم / آقای ………………دارای ……………… ریال سهم الشرکه
3. خانم / آقای ……………… دارای …………….. ریال سهم الشرکه
4. خانم / آقای ……………… دارای …………….. ریال سهم الشرکه
محل شرکت از ( آدرس قبلی ) تهران ………………… خیابان …………………………………………………………………………………… کوچه …………………… پلاک ……………….. کدپستی …………………… تلفن ……………. به آدرس جدید : …………….. خیابان …………………………………………………………………………………………….کوچه ………………….. پلاک ………………….. کدپستی ………………… تلفن ……………………. انتقال یافت در نتیجه ماده ……… اساسنامه به شرح فوق اصلاح می گردد.
به خانم / آقای …………… احدی از شرکت ( یا مدیر عامل در صورتیکه از بین شرکاء باشد ) یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت هزینه های قانونی و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
1. خانم / آقای ……………….. امضاء
2. خانم / آقای ……………….. امضاء
3. خانم / آقای ………………. امضاء
در رابطه با تنظیم صورتجلسه، نکات ذیل حائز اهمیت است:
– سه نسخه از صورتجلسه تنظیم و تمامی شرکا ذیل آن امضا نمایند. (امضاء ذیل تمام صفحات صورتجلسه الزامی است).
– چنانچه تغییر آدرس شرکت از یک خیابان به خیابان دیگر باشد تنها کافی است یک صورتجلسه تغییر آدرس تنظیم نمود.
– در صورتیکه اختیار تغییر محل طبق اساسنامه از وظایف هیات مدیره باشند صورتجلسه هیات مدیره با استفاده از فرم نمونه تنظیم و تسلیم اداره ثبت شرکت ها شود.
– شرکاء اصالتاَ یا وکالتاً یا ولایتاً نام خود را همراه با ذکر میزان سهم الشرکه در صورتجلسه نوشته و امضاء نمایند و در صورتی که وکالتاً امضا می نمایند ارائه وکالت نامه رسمی (اصل رونوشت برابر اصل شده) الزامی است.
– صورتجلسه ظرف مدت یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه از طریق پست تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
– بارکد پستی در سیستم درج گردد.
در انتها لازم به ذکر است، کلیه اقدامات پذیرش صورتجلسات از طریق سامانه اینترنتی به نشانی  http://Irsherkat.ssaa.ir صورت می گیرد.
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با ما تماس حاصل فرمایید.
ثبت شرکت نیک
{ مجری ثبت انواع تغییرات شرکت }